Навчальний курс:

«Біблійне підприємництво»

 

Складається з трьох тренінг - семінарів:

1. Принципи біблійного підприємництва.
2. Практика біблійного підприємництва.
3. Планування бізнесу, що базується на Біблії та написання особистого бізнес - плану.

Чому сьогодні, в сучасних ринкових умовах, майже неможливо відрізнити бізнес , яким займаються християни від світського бізнесу?

Чому якість продукції і послуг, які надають християни, так часто не відповідають очікуванням споживачів, а іноді навіть гірші, ніж якість у невіруючих людей?

Чому християни не поводять себе в бізнес- середовищі так, щоб показати належний приклад для суспільства і встановити високі стандарти для всього світу?

На всі ці запитання є одна відповідь – незнання та невиконання біблійних принципів управління бізнесом.

Бізнес програма розрахована на 3 курси (94 години):

БП 1

20 годинний курс підприємництва оснований на Біблії і розроблений для того щоб:

Допомогти студентам розпізнати їх дари та таланти


Розвинути бізнес ідеї, які прославлять Бога та вийдуть на зустріч потребам громадськості

БП 2

26 годинний курс підприємництва оснований на Біблії і розроблений для того, щоб:

Допомогти студентам розвинути розуміння практичних принципів бізнесу, які поєднанні зі Словом Божим


БП 3

48 годинний курс підприємництва оснований на Біблії і розроблений для того, щоб:

Допомогти студентам написати детальний робочий план для виконання їх бачення

Навчити студентів, як написати загальний план, щоб представити його потенціальним інвесторам і спонсорам

Біблійне підприємництво – це діяльність, яка здійснюється за біблійними принципами, призначена для того, щоби задовольнити потреби людей необхідним і правильним продуктом чи послугою, застосовуючи для цього дані нам Богом дари і таланти, набуті знання, досвід та інші активи, і прославляючи цим Господа.

Для цього необхідно побачити ці потреби, розпізнати (знайти) можливості, щоби задовольнити їх, порахувати витрати, піти на прорахований ризик, вирішувати проблеми (задачі) і управляти процесом (бізнесом) і, як результат – отримати біблійний прибуток.

Біблійний прибуток складається з духовного, морального і матеріального прибутку, одержаного в результаті ділових операцій, виконаних за біблійними принципами.

Висновок

Мета: Допомогти людям, які хочуть розпочати або розвинути свій бізнес і виконати Божий план для їх життя через підприємництво.

Ціль: Підготувати підприємців, щоби вони стали посланцями Ісуса Христа в ринкових умовах і приводили інших людей до пізнання Ісуса Христа як власного Спасителя.

Завдання: Допомогти студентам зрозуміти свої дари та таланти, які вони можуть використовувати для того, щоб задовольнити потреби людей і прославити Господа через бізнес.

Допомогти людям розвинути розуміння і практичне застосування бізнес-принципів, які базуються на Слові Божому.

Допомогти людям визначити та виконати своє покликання.

Найлегший, найшвидший та найдешевший шлях до успіху –  це навчання!