У Києві відбувся семінар «Принципи біблійного підприємництва»

З 31 травня по 2 червня у м. Києві проходив семінар «Принципи біблійного підприємництва», який організувала «Асоціація молодих підприємців християн». Проводили його сертифіковані викладачі Християнського Центру розвитку підприємництва «Успіх» (м. Тернопіль).

На семінарі розглядалися теми:

1. Розуміння біблійного підприємництва та його принципів.

2. Різниця між біблійним та світським підприємництвом.

3. Як розвинути характер біблійного підприємця?

4. Що таке розпізнання можливостей?

5. Як йти на прорахований ризик?

6. Переваги біблійного підприємництва.

7. Як вирішувати проблеми?

8. Розуміння управління бізнесом.

9. Що таке біблійний прибуток?

10. Цілі і відповідальність біблійного підприємця.

Світський підхід до підприємництва веде до того, що багато християн цураються бізнесу. Більш того, деякі приходять до висновку, що бізнес - це не богоугодна справа, в якій вони не зможуть втриматися від компромісів зі своєю вірою.

Але, якщо знати, розуміти і дотримуватися біблійних принципів, то бізнес стане благословенням як для бізнесмена, так і для клієнтів, для Тіла Христового і для суспільства в цілому.

Директор  Центру «Успіх» Іван Папіш переконаний, що: "Біблійне підприємництво - це заснований на Біблії процес, призначений для того, щоб задовольнити потреби людей необхідним і правильним продуктом або послугою, використавши для цього дані нам Богом дари і таланти, набуті знання та досвід, і щоб через це був прославлений Господь".

Для цього необхідно побачити ці потреби, розпізнати (знайти) можливості щоб задовольнити їх, піти на прорахований ризик, вирішувати проблеми (задачі) і керувати бізнесом, і як результат - отримати біблійний прибуток.

Результат такої діяльності - біблійний прибуток, що складається з духовної, душевної та матеріальної складової.

Головна мета такого бізнесу - люди, потреби яких задовольняються через бізнес. Прибуток не є метою бізнесу, прибуток є результатом правильного управління і слухняності Богу. Бог забезпечує прибуток, коли ми відповідально виконуємо наші обов'язки. Такий бізнес належить Господу, а ми є тільки вірні керуючі Його бізнесу. Такий бізнес є служінням і він завжди буде успішним ".

Таким чином, біблійне підприємництво - це управління Божими ресурсами для того, щоб служити іншим і розширювати Царство Боже.

Йосип - приклад біблійного підприємця. З Божою допомогою і мудрістю він успішно керує в Єгипті. Він правильно використовував принципи біблійного підприємництва для того, щоб розв'язати проблему голоду в Єгипті. Він був просто управителем, тому майно, яке не належало йому, він не роздавав так, як хотів. Він повинен був служити людям, і, в той же час, не порушувати економічні принципи управління.

У своїх відгуках слухачі відзначали про важливість проведеного семінару для їх розвитку та становлення як підприємця. Багато бажали отримати від Господа ідею в їхнє життя і її втілення.

З 28 по 30 червня буде проходити наступний семінар: «Практика біблійного підприємництва» та «Планування бізнесу, що базується на Біблії».

Запрошуються всі бажаючі. Реєстрація за телефоном 0672355677 або електронною поштою Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript